Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Τη δέσμευση του Υπουργού Υγείας για σύγκλιση σύσκεψης απέσπασε ο Σίμος Κεδίκογλου

Αποδεκτό έκανε ο  Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης  Κουρουμπλής το αίτημα του Σίμου Κεδίκογλου, βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ για σύγκλιση διευρυμένης σύσκεψης για τα ζητήματα της Δημόσιας Υγείας στην Εύβοια.

Μετά  την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υγείας και την εξαίρεση της Εύβοιας από τις περιοχές- όπου εξαγγέλθηκε ότι θα ενισχυθούν κατά προτεραιότητα ο Δημόσιες Δομές Υγείας- και την επιστολή που  απέστειλε ο βουλευτής στον Υπουργό Υγείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σίμου Κεδίκογλου με τον κ. Κουρουμπλή την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα  στο χώρο της Δημόσιας Υγείας στην Εύβοια. Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη της άμεσης εξυγίανσης με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Ο Σίμος Κεδίκογλου απέσπασε τη δέσμευση του Υπουργού, ότι θα συγκαλέσει σύσκεψη για τα θέματα της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Εύβοια, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν  όλοι οι  εμπλεκόμενοι φορείς με στόχο να αποτυπωθούν οι πραγματικές ανάγκες των Δομών Υγείας στην Εύβοια στο πλαίσιο της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του χώρου της υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου