Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Άγριος καβγάς στο Δημαρχείο: Έφυγε η Καλογεροπούλου μετά από καβγά με τον Γκοσιμίδα. Άφαντη από το Δημαρχείο

Άγριος καβγάς μεταξύ της Ελένης Καλογεροπούλου και του Γιάννη Γκοσιμίδα έγινε την περ. εβδομάδα στο Αλιβέρι με αποτέλεσμα η διευθύντρια του Δήμου να φύγει από το Δημαρχείο και να μην έχει επιστρέψει μέχρι και σήμερα, Τρίτη.
 Αιτία του καβγά ήταν το γεγονός ότι ο Γιάννης Γκοσιμίδας θέλει να επεμβαίνει παντού και να έχει άποψη για όλα, χωρίς να διατηρεί κανένα θεσμικό ρόλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Καλογεροπούλου δέχτηκε κριτική από τον Γ. Γκοσιμίδα, ο οποίος θέλει να κάνει πάντα το δικό του, με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί, να ειπωθούν βαριές κουβέντες και στην συνέχεια να φύγει από το Δημαρχείο, χωρίς να έχει επιστρέψει μέχρι και σήμερα.
Το γεγονός είναι ενδεικτικό του κλίματος που δημιουργεί η ομάδα Μπουραντά, η οποία είναι θιασώτης της συγκεντρωτικής διοίκησης, έχοντας ανθρώπους χωρίς θεσμικό ρόλο (Γκοσιμίδας), οι οποίοι επιδιώκουν να κάνουν κουμάντο, όπως ακριβώς έκαναν τόσα χρόνια στην Αντιπεριφέρεια. Είναι άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει η κα Καλογεροπούλου στη θέση της, όπως επίσης άγνωστη είναι και η τύχη του Δήμου, ο οποίος για τα επόμενα χρόνια θα λειτουργεί με τον τρόπο της ομάδας Μπουραντά, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου