Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Επίσκεψη του Γ. Ακριώτη στα ΚΕΠ Χαλκίδας για την εφαρμογή του νόμου για την ανθρωπιστική κρίση

Τη Δευτέρα 20/4, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης επισκέφτηκε τα ΚΕΠ Χαλκίδας για να διαπιστώσει την απρόσκοπτη εφαρμογή του πρώτου νόμου της κυβέρνησης, σχετικά με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Δεν παρατηρήθηκαν δυσκολίες, η ροή των ενδιαφερόμενων ήταν σταθερή και η εξυπηρέτηση τους από το υπαλληλικό προσωπικό επαγγελματική.

            Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα άρθρα του νόμου περιλαμβάνουν τη δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικών παροχών και δωρεάν παροχή ρεύματος 300 kwh ανά μήνα, το επίδομα ενοικίου και την επιδότηση σίτισης. Συνολικά, τα μέτρα αυτά πρώτης ανακούφισης της ελληνικής κοινωνίας από τις συνέπειες των άγριων μνημονιακών πολιτικών, εκτιμάται ότι αφορούν 300000 συμπολίτες μας. Ενώ οι σκληρές διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, η βούλησή μας να τηρήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, ιδιαίτερα προς τα λαϊκά στρώματα, παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

            Την ίδια ώρα που η αντιπολίτευση εφευρίσκει ανύπαρκτους κινδύνους  δαιμονοποιώντας το δημοκρατικό δικαίωμα στη διαμαρτυρία, ακόμη και ολιγομελών ομάδων 15 ατόμων, όπως στην κατάληψη του ΕΚΠΑ, που έληξε φυσικά χωρίς καταστροφές και θύματα. Την ίδια ώρα που τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του πάλαι ποτέ δικομματισμού έχουν ξεπεράσει κάθε όριο κιτρινισμού και χυδαίας συκοφαντίας. Την ίδια ώρα που καλλιεργείται αντιμεταναστευτική υστερία με στόχο και θύματα τα γυναικόπαιδα που δραπετεύουν από θέατρα ανηλεούς πολέμου, όπως η Συρία. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση, αθόρυβα και αποτελεσματικά, με την αποφασιστικότητα και το ήθος της Αριστεράς, επουλώνει τις πληγές της ελληνικής κοινωνίας, βελτιώνει την καθημερινότητα και διασώζει την αξιοπρέπεια εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου