Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Την Παρασκευή 17/4/2015 και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης δασκάλων του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας στην ισόγεια αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου Χαλκίδας. Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την αίθουσα ανάμεσα στους οποίους ήταν μαθητές και μέλη του Εργαστηρίου αλλά και περαστικός κόσμος. 

Ο ενθουσιασμός των Χαλκιδέων θεατών μπροστά στα έργα των διδασκόντων δεν κρυβόταν. Ο χώρος είναι γεμάτος από πολύχρωμους πίνακες ζωγραφικής, μοναδικά γλυπτά τόσο από μέταλλο όσο και από χαρτί, σεκάνς φωτογραφιών και άλλα αντικείμενα τέχνης υψηλού αισθητικού επιπέδου. 
Την έκθεση τίμησε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Χρήστος Παγώνης, ο οποίος συνεχάρη την πρόεδρο του Εργαστηρίου Χαρίκλεια Μυταρά τόσο για τους πίνακες της αλλά και για το επίπεδο της έκθεσης. 
Η πρωτοβουλία των δασκάλων για την εκδήλωση αυτή σε συνεργασία με τη διοίκηση του Εργαστηρίου για τη λαχειοφόρο αγορά προς ενίσχυση αυτού του σημαντικού φορέα πολιτισμού της πόλης μας χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους. 
Η κλήρωση των λαχνών που αντιστοιχούν σε επιλεγμένα έργα των δασκάλων του Εργαστηρίου καθώς και του Δημήτρη & Χαρίκλειας Μυταρά έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή 26/4/2015 και ώρα 20:30 στην ισόγεια αίθουσα «Αριστοτέλης» του Δημαρχείου Χαλκίδας. Λαχνοί διατίθενται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου