Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο Μαρινάκης παραιτείται από πρόεδρος στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Goal", ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ σκέφτεται να προετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση στον Ολυμπιακό, ώστε να μην μείνει ακέφαλος, πριν ο ανακριτή της υπόθεσης της "εγκληματικής οργάνωσης" του ποδοσφαίρου του απαγορεύσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και έτσι υποχρεωθεί να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου.

Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσει ιδιοκτησιάκά τον Ολυμπιακό, ούτε και ότι ο κ. Μαρινάκης δεν θα μπορεί να βοηθάει οικονομικά τους "ερυθρόλευκους".
Η κίνηση αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη και όπως αναφέρει η εφημερίδα πιθανοί αντικαταστάτες είναι οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Βρέντζος και Μιχάλης Κουντούρης. Ο τελευταίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά θα πρέπει αυτόματα να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη, καθώς υπάρχει  ασυμβίβαστο.

Το γεγονός ότι υπάρχει το όνομά του στο πόρισμα Πούλιου για τα στημένα, δεν επηρεάζει καθώς δεν θα δικαστεί για κακούργημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου