Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για κλοπή από οικία στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν, χθες (30-04-2015) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 25 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι δύο κατηγορούμενοι διέρρηξαν οικία 32χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ και ένα αλυσοπρίονο, αξίας (250) ευρώ.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν άμεσα επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθη 71χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία καταδικαστικών Αποφάσεων, για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (30-04-2015) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δεκαπέντε (15) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών, εκατόν εβδομήντα δύο (172) μηνών και τριάντα (30) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (9.000) ευρώ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών, παράβαση νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος και άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου