Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Αλαξαν και πάλι ρότα για το Λύκειο Δροσιάς!! - Από την δημοπρασία στην αυτεπιστασία!! - Εκτεθειμένος ο Μπακογιάννης! (AUDIO)

Η υπόθεση ολοκλήρωσης του Λυκείου Δροσιάς εξελίσεται σε "τραγέλαφο" με τις παλινωδίες της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας που τα'χει κάνει στην κυριολεξία μπάχαλο και αυτοεκτίθεται συνεχώς!
Μετά την απόφαση του Κ. Μπακογιάννη στην προηγούμενη επιτροπή για δημοπράτηση του υπολοιπόμενου έργου, την Τρίτη έρχεται εισήγηση στην Οικονομική Επιτροπή για εκτέλεση του υπολοιπομένου "με αυτεπιστασία" γεγονός που από την μία "εκθέτει την αξιοπιστία του Περιφερειάρχη(!)" και από την άλλη καθιστά τις Τεχνικές Υπηρεσίες αναξιόπιστες αφού με προχειρότητα και έλλειψη εμπειρίας αντιμετωπίζουν την κατασκευή των δημοσίων έργων ως "πειράματα στου κασίδη το κεφάλι"!
Χειρισμοί που βάζουν σε κίνδυνο την εκτέλεση των έργων, τόσο απαραίτητων και αναγκαίων για την υπανάπτυκτη περιοχή της Χαλκίδας και της Εύβοιας γενικότερα!

και ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ!

Ηδη αναμένεται  ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ στο έργο του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης, αφού όπως ειχαμε επισημάνει δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες και παρά την απόφαση του Μπακογιάννη στην Οικονομική επιτροπή Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ Α' ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και παραπέμπει το θέμα στην ΕΥΘΥ για έλεγχο νομιμότητας, και η εργολάβοι του έργου που με πολύ "κόπο" το απέκτησαν δεν ειναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν σε ένα αβέβαιο περιβάλλον και να χρηματοδοτούν το έργο!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Γ. ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου