Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Πανηγύρια από τον Μαρκόπουλο, για την παραίτηση Βαρδακώστα!

Η παραίτηση του προέδρου  της ΝΟΔΕ Ευβοίας δεν με δυσαρέστησε καθόλου. Έπρεπε από καιρό να τον είχε "παραιτήσει" η ΝΔ, η οποία ωστόσο δεν είχε το θάρρος να διακρίνει τον βασικό υπεύθυνο της διάλυσης της κομματικής οργάνωσης στον νομό. Το είχα πολλές φορές επισημάνει αλλά δεν εισακούστηκα, διότι ο τέως πρόεδρος είχε πολιτική προστασία στον παρακμιακό σχεδιασμό του. 

Δεν είναι τυχαίο πως ο μόνος νομός που εξέλεξε 100% δημάρχους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ όταν αυτό πολιτικά κατέρρεε ήταν η Εύβοια. Αυτό έγινε με μεθοδευμένες μετακινήσεις στελεχών με την συμμετοχή του.. Η θητεία αυτή εξέφρασε την πολιτική παρακμή και την κοσμοθεωρία της συναλλαγής. Αυτός ο τέως πρόεδρος μετέτρεψε την ΝΟΔΕ σε βουλευτικό παραγραφείο και εξετράπη σε εκατοντάδες κάλπικες υποσχέσεις έναντι ψήφων, προσβάλλοντας την αξία της πολιτικής και την ΝΔ. 
Η ΝΔ εάν θέλει να έχει μέλλον, εάν επιθυμεί να ακούγεται από την κοινωνία ‎και να αποτελέσει εκ νέου κυβερνητική επιλογή, οφείλει να έχει αξιακό σύστημα και στην οργάνωση της και στα πρόσωπα που προωθεί. Μόνο αν κτίσει μια νέα μοντέρνα και αξιόπιστη οργάνωση μπορεί να δικαιούται να έχει όραμα για μια νέα Ελλάδα με αξιόπιστους και σοβαρούς ανθρώπους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου