Σάββατο 16 Μαΐου 2015

"Ράγισαν" καρδιές στο "αντίο" του μεγάλου Τζέραρντ!

Το “Ανφιλντ” κατάμεστο... Γέμισε για ένα αντίο που κανείς δεν ήθελε να πει. Η Λίβερπουλέχασε από την Κρίσταλ Πάλας, μα ποιον τον ένοιαζε αυτό; Ουδείς ασχολείται... Ολοι είχαν μόλις μια κουβέντα στο στόμα τους κι αυτή ήταν για τον Στίβεν Τζέραρντ που έπαιζε το τελευταίο του παιχνίδι ως αρχηγός στην έδρα της ομάδας, με την οποία συνέδεσε το όνομά του άρρηκτα... “Υοu 'll never walk alone”.


O εμβληματικός “κάπτεν” ετοιμάζεται για το ταξίδι του πέρα από τον Ατλαντικό και παρόλο που δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στους “κόκκινους” -ίσως του χρόνου- αυτός ο αποχαιρετισμός σήμανε το τέλος της εποχής του στη Λίβερπουλ...
Ολοι περίμεναν τον αρχηγό τους μετά το ματς να ξαναβγεί στον αγωνιστικό χώρο... Μαζί του οι συμπαίκτες του που  φόρεσαν τη φανέλα, η οποία γράφει στην πλάτη Τζέραρντ για να τον τιμήσουν. Δικαίως. Εμεινε πιστός στη Λίβερπουλ αγνοώντας προτάσεις “χρυσές”. Εμεινε πιστός στην αγάπη του.
  Το λιγότερο ένα δάκρυ φύλαξαν γι' αυτόν... Ποιος χωρισμός αμοιβαίας αγάπης είναι ποθητός; Ο μεγάλος Stevie G. δοξάστηκε στο “σπίτι” του για όλα όσα προσέφερε στη Λίβερπουλ... 

Πριν από τον αγώνα ο κόσμος είχε ετοιμάσει ένα κορεό για χάρη του... “Ράγιζε” το “Ανφιλντ”.

Τόσο πριν από την έναρξη του ματς, όσο και μετά το ματς βγήκε στον αγωνιστικό χώρο παρέα με τις κόρες του και αφού πρώτα άγγιξε και τις δύο φορές το «This is Anfield» που κοσμεί το εσωτερικό του γηπέδου. 
Ολοι όρθιοι και στην είσοδό του, αλλά και στην... τελευταία του έξοδο από το γήπεδο των “κόκκινων”. 



 "Φοβόμουν αυτήν την στιγμή και ο λόγος είναι πως θα μου λείψει η Λίβερπουλ και το Άνφιλντ τόσο πολύ", δήλωσε  συγκινημένος ο Τζέραρντ και... τέλειωσε τους οπαδούς της ομάδας του προσθέτοντας: "Είμαι απολύτως συντετριμμένος που δεν θα παίξω ξανά σε αυτούς τους οπαδούς ξανά. Η στιγμή που έπαιξα για πρώτη φορά με την φανέλα της Λίβερπουλ (πριν 17 χρόνια) ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. "Έπαιξα μπροστά σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, αλλά πρέπει να σας πω... εσείς είστε οι καλύτεροι. Δε νομίζω να επιστρέψω ως δανεικός μετά την σημερινή εμφάνιση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου