Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
 Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα και συγκεκριμένα:


  • Τέσσερα (4) άτομα (τρεις ημεδαποί στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στη Θήβα), για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Επιπλέον ο συλληφθείς στη Θήβα κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.
  • Τρεις (3) αλλοδαποί στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (230) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
  • Τέσσερα (4) άτομα (τρεις ημεδαποί στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας και ένας αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου