Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Συγχωροχάρτι από τον Μπακογιάννη στη νομική υπηρεσία της Εύβοιας!! - Ούτε κουβέντα ο Σπανός!

Παρά τον καταιγισμό από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς της νομικής υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας γεγονός που με τις "παραλείψεις τους φούσκωσαν τις απαιτήσεις τρίτων με αποτέλεσμα να τις τινάζουν σε δυσθεώρητα ύψη", ο Περιφερειάρχης ...ατενίζοντας το μέλλον έδωσε συγχωροχάρτι παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που ζήτησαν  έλεγχο και απόδοση ευθυνών! 
Ακούστηκαν βαρύτατες αιχμές από τον Ν. Στουπή ότι "η νομική υπηρεσία της Εύβοιας όχι μόνο δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του δημοσίου, αλλά αντιθέτως υποστήριξε τα συμφέροντα των εργολάβων σε ορισμένες περιπτώσεις"!!
Ετσι ο Κ. Μπακογιάννης που φαίνεται ότι επιδερμικά και για επικοινωνιακούς λόγους εμφανίζεται ως θιασώτης της διαφάνειας κάνει ότι ειναι δυνατόν να καλύψει την προηγούμενη Διοίκηση Μπουραντά και τις ενέργειές της εξαργυρώνοντας το ...γραμμάτιο της προεκλογικής υποστήριξης !!
Και ζητά από την κυβέρνηση, για αντιπολιτευτικούς καθαρά λόγους, να χρηματοδοτήσει και να καλύψει τις αμαρτίες του παρελθόντος!



Ουτε λέξη ο Σπανός!!
Την "συνενοχή στη συγκάλυψη" διά της σιωπής επέλεξε ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Σπανός που παρά το σφυροκόπημα που δέχτηκε για την νομική του υπηρεσία δεν είπε ...λέξη!!
Και συνεχίζουν να τους κρατούν ως συνεργάτες!!
Γιατί αραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου