Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Παναγιώτης Σγουρίδης συντόνισε υπηρεσιακή σύσκεψη

Eπισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Παναγιώτης Σγουρίδης και συντόνισε υπηρεσιακή σύσκεψη – συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοiας Φάνη Σπανό, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Κελαϊδίτη και Δημήτρη Βουρδάνο, τους προϊσταμένους της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής,παρουσία των Βουλευτών του Νομού κ.κ. Γεώργιου Ακριώτη και Νικόλαου Μαυραγάνη.

Τα κύρια θέματα που αναδείχθηκαν αφορούν στην κατανομή των πόρων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Κ.Α.Π.) της νέας περιόδου, στη χωροθέτηση των εκμεταλλεύσεων πρωτογενούς τομέα (βοσκότοποι, γαίες υψηλής παραγωγικότητας, ιχθυοκαλλιέργειες κ.ο.κ.), στη Δακοκτονία αλλά και στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακόμη, τέθηκαν από την Υπηρεσία και απαντήθηκαν από τον κ. Υφυπουργό πλήθος υπηρεσιακών ζητημάτων σχετικά με τους εμβολιασμούς, την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τη νομοθεσία περί αλιείας, σταυλικών εγκαταστάσεων και διαφόρων καλλιεργειών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου