Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Άλλαξε ..πλευρό κε Φάνη!!!

"Αμα κοιμάσαι μόνο από την μία πλευρά βλέπεις πάντα τα ίδια όνειρα" λέει ο σοφός λαός.
Ετσι και ο Φάνης Σπανός!!!
Κατά την συνεδρίαση-οπερέτα ανέλαβε μετά τον Μπακογιάννη να πεί και αυτός δυο λόγια για τα εκτελούμενα έργα στην Χαλκίδα, όπως το Λύκειο Δροσιάς και το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολής αλλά και για το 3ο Δημοτικό σχολείο που βολόδερναν μεταξύ Οικονομικής Επιτροπής και Μεγάρου!

Είπε για το Λύκειο Δροσιάς ότι "τον Σεπτέμβρη θα μπούν τα παιδια για μάθημα" και το έργο θα στοιχίσει λιγότερα, όμως η αλήθεια είναι κατά τι διαφορετική.
Μπήκαμε στον Μάιο, η Οικονομική επιτροπή θα αποφασίσει περι τα τέλη αν ειναι έτοιμη η διακύρηξη, πρέπει όμως πρώτα να διαλυθεί η υφιστάμενη εργολαβία (ενστάσεις κλπ) τρώμε και Ιούνιο-Ιούλιο, τον Αυγουστο κανείς δεν δουλεύει, μέχρι να εγκατασταθεί ο νέος εργολάβος και οι εργασίες που μένει να εκτελεσθούν θα πάρουν κανα 3μηνο (καλώς εχόντων των πραγμάτων) και φθάνουμε αισίως Χριστούγεννα και βλέπουμε.
Αφήστε που με τις επιλογές τους το έργο θα στοιχίσει καμιά 300ρια χιλιάρικα παραπάνω από τα χρήματα και τους τόκους που θα εισπράξει η ανάδοχος στα δικαστήρια!

Είπε για το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης ότι "μέχρι το τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί", όμως και εδώ τα πράγματα ειναι εντελώς διαφορετικά!
Το έργο ξεκίνησε με τις γνωστές περιπέτειες και η νέα εταιρία που το ανέλαβε έριξε δυο-τρείς τσαπιές, συνέταξε τον 1ο λογαριασμό (καμιά 50ρια χιλιάδες) και τον έστειλε στην διαχειριστική αρχη αναγνωριστικά για έγκριση.
Η διαχειριστική αρχή όμως ζήτησε πληροφορίες και έγγραφα για τον τρόπο υποκατάστασης του εργολάβου, και σύμφωνα με τις αρχικές της υποδείξεις θεωρείται αδύνατον με νόμιμο τρόπο να εγκρίνει τον λογαριασμό!
Αλλά ακόμα και να παρανομήσει ο Λέμας, το έργο είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους και κινδυνεύει να μείνει "καραγιαπί" έτσι όπως τα κατάφεραν!

Καί τέλος για το 3ο Δημοτικό Σχολείο ειπε ότι "εκρεμμεί μία έγκριση από το Ελέκτικό Συνέδριο" και μόλις εγκριθεί η νομιμότητα θα εκτελεσθεί", όμως και εδώ δεν είναι έτσι!
Τά έργα ΕΣΠΑ που οι συμβάσεις του περνούν από το Ελεκτικό έχουν προυπολογισμούς ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 εκ. ευρώ, κάτι που δεν συμβαίνει με το 3ο Δημοτικό! Ποιά έγκριση λοιπόν κε Φάνη αναμένετε;Mήπως το απεντάξατε από το ΕΣΠΑ και το εντάξατε στους Εθνικούς πόρους;

Κε Φάνη δεν ειναι κακό να ζείτε σε εικονική πραγματικότητα και να ονειρεύστε, όμως αλλάξτε πλευρό γιατί όπως πάτε ΜΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου