Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Περιοδεία του Βουλευτή Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη στη Θήβα.

Περιοδεία πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στη Θήβα, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Περιφέρεια Αττικής και Τομεάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Παύλος Χαϊκάλης. Κατά την διάρκεια της περιοδείας ο κύριος Χαϊκάλης επισκέφτηκε αρχαιολογικούς χώρους της πόλης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Νομού Βοιωτίας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συναντήσεις στο γραφείο της Συντονιστικής Επιτροπής Θήβας με τον Πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Θήβας,  με τον Αντιπρόεδρο της αγροτικής Ένωσης Θήβας, με ομάδα παραγώγων από τον Δήμο Τανάγρας αλλά και με αγρότες της περιοχής όπου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε πως θα τα μεταφέρει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να βρεθούν άμεσα λύσεις στα ζητήματά τους. Τέλος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Φιλοπρόοδου συλλόγου Θήβας ο Επαμεινώνδας.
Τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη στην περιοδεία του τον συνόδευαν ο Γραμματέας Περιφερειακών Οργανώσεων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Νίκος Ντίνος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χρήστος Θεοδουλίδης, ο Πολιτευτής του Νομού Βοιωτίας κ. Αποστόλης Δελαβέκουρας, καθώς και στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Θήβας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου