Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την αδελφοποίηση των δυο Ιαματικών πόλεων

Η Δήμαρχος  Ιστιαίας-Αιδηψού αξιοποιώντας την επίσκεψη της που έγινε τον Ιανουάριο στην πόλη Chianciano Terme, σήμερα τους καλωσορίζει στον Δήμο της.
Η πόλη Chianciano Terme είναι μια περιοχή κοντά στην Siena της Ιταλίας που τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν με την περιοχή της Αιδηψού.

 Εκεί λοιπόν  δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την αδελφοποίηση των δυο Ιαματικών πόλεων. Στα πλαίσια της Αδελφοποίησης  μεταξύ των Δήμων Ιστιαίας -Αιδηψού και του Δήμου Chianciano Terme που θα γίνει το Σάββατο στο ξενοδοχείο ΤHERMΑE SYLLA SPA και ώρα  20.00 μμ , χθες Πέμπτη  έφτασε  η αποστολή   με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. ANDREA MARCHETTI   συνοδευόμενος από επταμελή ομάδα. 
 Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού στα πλαίσια της φιλοξενίας και μετά από οδηγίες της Δημάρχου κ. Ευσταθιου Ελένης  έχει  οργανώσει τριήμερο πρόγραμμα φιλοξενίας αλλά και   πρόγραμμα επισκέψεων σε ολόκληρο τον Δήμο με σκοπό οι επισκέπτες να γνωρίσουν όλες τις ομορφιές του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού  και καλεί επίσης  όσους θέλουν και επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση της Αδελφοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου