Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο στον Μπάκογιάννη και ..."κεραυνούς κατά Κοτζιά από την Δήμαρχο!!


Με ιδιαίτερη χαρά, και ικανοποίηση  σας γνωστοποιούμε ότι ένας ακόμη δύσκολος στόχος επιτεύχθηκε. Έπειτα από επίμονες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου μας, καταφέραμε τελικά να πείσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναγκαιότητα χρηματοδότησης της υπ΄ αριθμόν 141/2017 μελέτης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Βιολογικού Καθαρισμού Αιδηψού προϋπολογισμού 992.000,0 ευρώ, η οποία συντάχθηκε από την Τεχνική μας Υπηρεσία.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου καθοριστική ήταν η συμβολή του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη που θερμά ευχαριστούμε, ο οποίος μετά την τελευταία μας συνάντηση στις 20/07/2018 και την αλληλογραφία της Δημάρχου που ακολούθησε, την οποία και επισυνάπτουμε  στο παρόν, αντιλήφθηκε άμεσα την αναγκαιότητα των παρεμβάσεων που περιγράφονται στην προαναφερόμενη μελέτη. 
Με την απόφασή του αυτή καταρρίπτει τις πρακτικές αυτών που ενώ γνώριζαν την υφιστάμενη κατάσταση, την οποία κατά μεγάλο βαθμό δημιούργησαν με την ανυπαρξία τους, ήλπιζαν για το αντίθετο, και οι οποίοι ταυτόχρονα τώρα αυτοπαρουσιάζονται  ως θριαμβευτές.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή του Τόπου μας, συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε τις προσπάθειές  των παρεμβάσεών μας για την εύρυθμη λειτουργία του ΒΙΟ. ΚΑ. Αιδηψού. Εντός του προσεχούς διαστήματος, θα συνταχθεί νέα μελέτη για επιπλέον βελτιωτικά έργα, καθώς και μελέτη προμήθειας υλικών συντήρησης των αντλιοστασίων του.
Κοινός σκοπός μας είναι η θωράκιση της ανοδικής τα τελευταία χρόνια τουριστικής πορείας της Αιδηψού, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι πως μπορούμε όλοι μαζί να την πετύχουμε.                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου