Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΊΝΟΥΝ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ!! Εξασθενές χρώμιο στις πηγές των Ψαχνών!!

Με μια αποστροφή του λόγου του ο Δήμαρχος Μεσσαπίων Διρφύων Γιώργος Ψαθάς "αποκάλυψε το μεγάλο και επικύνδινο πρόβλημα που υπάρχει στον Δήμο" ένα θέμα το οποίο έχουμε αναδείξει και παρά τις επισημάνσεις καθηγητών και ερευνητών μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα!!

"Θα φέρω νερό από την Δίρφυ γιατί δεν έχει εξασθενές χρώμιο" είπε σε μία αποστροφή του λόγου του ο Δήμαρχος
αποκαλύπτοντας το τι ακριβώς συμβαίνει από την εποχή που ο καθηγητής Μιμίδης ειχε εντοπίσει στην μελέτη του "σοβαρό πρόβλημα με το εξασθενές χρώμιο" και που τότε ειχε οδηγήσει τον τότε Νομάρχη Θαν. Μπουραντά να σφραγίσει σχεδόν όλες τις γωτρήσεις της περιοχής!!
Και παρά το μέγεθος του προβλήματος και ο κίνδυνος που υπάρχει για τους κατοίκους των Μεσσαπίων, κανείς δεν έκανε κάτι.!
Δυστυχώς και η αποδόμηση της υπηρεσίας Περιβάλλοντος της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας συνέβαλλε τα μέγιστα στην ασυδοσία επιχειρήσεων της περιοχής να ρυπαίνουν ασύστολα αφού κανείς δεν τους ελέγχει!!
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9.05 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΘΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ1 98.1

Σχετικό αρθρο http://www.pakoe.gr/2014/07/31/sos-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1/

ΠΑΚΟΕ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ
https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=KS9mHsLTiNE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου