Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Ακριώτης «Απάντηση για τη Δημοτική Αγορά»


"Κε Δήμαρχε σας κακοφάνηκε που δεν σας τηλεφώνησα προσωπικώς να σας ρωτήσω αν τελικά προτίθεστε να συμμετέχει επιτέλους η Χαλκίδα στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης μαθητών που άλλοι δήμοι το εκπονούν ήδη για 3η χρονιά και εξέθεσα το ζήτημα δημοσίως (εύλογα κατά τη γνώμη μου).

Με τη σειρά σας πόσο δύσκολο θα ήταν να καλέσετε στο ΚΣΝΜ για το πότε θα συζητηθεί το ζήτημα της Δημοτικής Αγοράς; Άμεσα θα σας απαντούσε ότι έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση για την  Πέμπτη 4-10-2018, εκτός και θέλετε να ξανακάνετέ συγκέντρωση…
Παρεμπιπτόντως κ. Παγώνη τι γίνεται με τα συνοδά έργα του νέου νοσοκομείου την ευθύνη των οποίων έχει ο Δήμος Χαλκιδέων;  Πότε θα ξεκινήσουν για να ολοκληρωθούν;
Ευκαιρίας δοθείσης να ενημερώσουμε τον κ. Κεδίκογλου,  που όψιμα έδειξε το ενδιαφέρον του για το μέλλον της αγοράς, στο ερώτημα που κατέθεσε στην Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με τη δημοπράτηση, πρέπει να το απαντήσει ο Δήμος ως καθ’ ύλη αρμόδιος.
Και μια εύλογη απορία: 20 χρόνια αγαπητοί μου, οι δικές σας δημοτικές παρατάξεις – αρχές και κυβερνήσεις τι από τα παραπάνω ολοκληρώσανε;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου