Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Πουλάει αυτά που ...διαθέτει!!

Από δέκα χρονώ κορίτσι άρχισε να παίρνει ύψος. Αποτόμως και αλματωδώς. Ο ειδικός ιατρός αποφάνθηκε στους γονείς της πιτσιρίκας πως πολύ σύντομα, πριν την εφηβεία της θα ξεπεράσει τα δυο μέτρα. Άρα; Δεν θα αποφασίσει η ίδια με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά. Ούτε οι γονείς της.

Το ύψος της κοπέλλας ορίζει το μέλλον της. Της αρέσει ή όχι θα γίνει… Φασούλας. Μπασκετμπωλίστρια.
Γεννήθηκε με τεράστιο κώλο η Αμερικάνα Κιμ Καρντάσιαν. Πήγε να γίνει ηθοποιός. Το μεγάλο της ατού ήταν ο κώλος, όχι η υποκριτική. Και λόγω σωστής εκμετάλλευσης των οπισθίων της η κυρία έγινε ο πιο κερδοφόρος πωπός στον πλανήτη.
Η περίπτωση της Αγγλίδας Κέλυ Μπρούκ, ένα χρόνο μεγαλύτερης από την Καρντάσιαν. Αυτή πουλάει τα βυζιά της. Μ’ αυτό το φυσικό προσόν γεννήθηκε, αυτό εκμεταλλεύεται εμπορικά και… καλλιτεχνικά. Σπούδασε κι αυτή ηθοποιός, όμως αποφάσισε το πλούσιο, το αφράτο στήθος της.
Η φώτο από το ημερολόγιο 2019, με εσώρουχα και μαγιώ, που θα κυκλοφορήσει και τη νέα χρονιά η Κέλυ Μπρούκ, η οποία συνεχίζει να είναι αρραβωνιασμένη με τον ελληνικής καταγωγής Αμερικάνο ηθοποιό Μπίλυ Ζαίην. Δεν είναι ο πρώτος που θηλάζει τα βυζιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου