Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΚΑΜΜΕΝΟ (για να πούμε και του ...στραβού το δίκιο!!)

Ο Πάνος Καμμένος είναι δεξιός. Δικαίωμα του. Καραδεξιός. Σκληρός, πατριωτικός δεξιός. Παραδοσιακός. Και πολιτικός που ποτέ δεν αρνήθηκε τη σχέση με την θρησκεία. Ότι κράτος και εκλησία πάνε μαζί. Άρα; Ο Καμμένος δικαιολογημένα να νοιώθει υπερήφανος. Γιατί στήριξε μία αριστερή κυβέρνηση, με αριστερούς κομουνιστικής ταυτότητας οι οποίοι στην πράξη ξέχασαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ όσα χαρακτηρίζουν το κόμμα τους. Η απόλυτη επιτυχία του Καμμένου.

Μόνον για ένα ελέγχεται, κι όχι απόλυτα, ο πρόεδρος των ανέλ. Μόνο για ένα κάποιος θα τον βρει πολιτικά ασυνεπή. Ότι ενώ προεκλογικά ήταν αντιμνημονιακός, τόσο όσο ο Τσίπρας, τελικά κι αυτός υπηρέτησε τα μνημόνια.
Λάθος! Ο Τσίπρας είχε αρνηθεί τα μνημόνια, και είχε πει πώς θα τα σχίσει. Ο Καμμένος ήταν ενάντία στα μνημόνια, με την έννοια ότι ήταν αποτέλεσμα της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Είναι η απόλυτη πολιτική απάτη να τα βάζουν με τον Καμμένο τον καραδεξιό οι... αριστεροί συριζαίοι όταν τέσσερα χρόνια συνεργάζονται μαζί του. Και τα βάζουν μ' έναν δεξιό γιατί είναι δεξιός και δεν κοιτάνε τα δικά τους επίσης δεξιά χάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου