Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ Εν μέρει ακύρωση και τροποποίηση της απόφασης της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ)-Τι κρύβεται από πίσω, και ποιός ο λόγος;

Ενα από τα θέματα του αυριανού Δημοτικού συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού μας κινεί την προσοχή για το "τι κρύβεται από πίσω, και για ποιό λόγο"!
Στην ημερήσια διάταξη αναφέρεται:
"26.-Εν μέρει ακύρωση και τροποποίηση της απόφασης της Επιτροπής Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), με θέμα:΄΄ΛΙΜΕΝΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ, ΕΥΒΟΙΑΣ : «Χρήσεις γης και όροι δόμησης χερσαίας ζώνης λιμένα Λουτρών Αιδηψού»΄΄

Για το θέμα αυτό παρεμβαίνει το πρώην μέλος του ΟΛΝΕ Γ. Τσιρογιαννίδης και επισημαίνει οτι:"
Διαβάζοντας τα θέματα του Δημοτικού  Συμβουλίου Ιστιαίας Αιδηψού που αφορούν στην συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018 και ειδικά για το υπ' αριθμόν 26 θέμα είμαι υποχρεωμένος ωςπρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΝΕ Α.Ε και πρώην αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου να αναφέρω τα παρακάτω :
1. Την ΕΣΑΛ του λιμανιού των Λ. Αιδηψού την υλοποίησε  ο ΟΛΝΕ Α.Ε λόγω αρμοδιότητας  (με ενέργειες στα συναρμόδια υπουργεία και ύστερα από χρονοβόρες διαδικασίες  )και ΟΧΙ η δημοτική αρχή ( αναρμόδια ) . 
2. Υπάρχει απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΝΕ ΑΕ για ακύρωση  -τροποποίηση της ; 
3.  Τι ενοχλεί την δημοτική αρχή στην υπάρχουσα  ΕΣΑΛ και τώρα μετά από τρία χρόνια αντιδρά  ;  
4. Η ακύρωση  -τροποποίηση της υπάρχουσας ΕΣΑΛ φρενάρει την υλοποίηση της Πυλης διαβατηριακού ελέγχου και των υδατοδρομίων .
Πιστεύω ότι οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι θα βοηθηθούν με τα παραπάνω ώστε η ψήφος τους να έχει ορθολογισμό και να είναι νομότυπη .
                                         Λ.Αιδηψου 20-10-2018
                                          ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου