Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ατελείωτη περιπέτεια!!! Στέλνουν στρατοδικείο Μητρετώδη - Κούκλατζη! Το κατηγορητήριο στρέφεται και κατά ανωτέρων τους


Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες, αποστέλλεται μέσω της αρμόδιας διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ το εγκαλητήριο προς τους Έλληνες Στρατιωτικούς που συνελήφθησαν το περασμένο Μάρτιο στον Έβρο, από την τουρκική στρατοχωροφυλακή καθώς επίσης και τους ανωτέρους τους αξιωματικούς στον σχηματισμό όπου υπάγονται.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικά ρεπορτάζ, το εγκαλητήριο έχει βαρύτατο κατηγορητήριο. Το κατηγορητήριο στρέφεται κατά των όλων των προσώπων που εμπλέκονται ή φέρουν ευθύνη για τις παραλείψεις που σύμφωνα με την έρευνα αλλά και την αποτίμηση που έχει γίνει -εδώ και επτά μήνες - οδήγησαν στα γεγονότα της 3ης Μαρτίου.
Όπως, επίσης αναφέρει το onalert.gr, θα ζητηθεί από τα δέκα και πλέον πρόσωπα στα οποία απευθύνεται το εγκαλητήριο να απολογηθούν γραπτώς και σε δεύτερο χρόνο να καταγραφούν σε άλλη διαδικασία οι συμπληρωματικές θέσεις. Υπενθυμίζεται ότι η Ένορκη Διοικητική εξέταση που είχε διεξαχθεί, δεν είχε τύχει ευρείας αποδοχής και είχε ζητηθεί να επαναδιενεργηθεί, καθώς είχε θεωρηθεί ότι δεν κάλυπτε το εύρος των ευθυνών που έπρεπε να αποδοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου