Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ξέρετε τώρα ...εσείς!! Μαύρο στούς ...Μαυρογιαλούρους!!!

Τώρα η ...μπάλα ειναι δικιά σας!! Μπορεί ο Μπακογιάννης να κάνει τα παραπολιτικά παίγνια με τον Ασωπό, όμως ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ για να σας λύσουν τα προβλήματα σας άφησαν στο έλεος της ρύπανσης, και των καρκινογενέσεων, πολίτες της Μεσσάπιας, του Ληλαντίου και της Ν. Αρτάκης με "αρχηγό" τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό!!
Καμία ενέργεια-διεκδίκηση ούτε προς την Περιφέρεια ούτε προς τα Υπουργεία όπως γίνεται στον Ασωπό, ενώ το πρόβλημα στις περιοχές μας ειναι τεράστιο και οι κίνδυνοι για όλους μεγάλοι!!


Στις εκλογές που έρχονται, κάντε ...ταμείο και ρίχτε "μαύρο στους μαυρογιαλούρους μας"!
Στούς Δημάρχους Γ. Ψαθά και Γ. Μπουροδήμο για την αδιαφορία τους!
Στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγ. Αποστόλου που αδιαφόρησε ενώ ως υποψήφιος έβγαζε ..πύρινους λόγους για την ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής!!
Στους περιφερειακούς συμβούλους του Σπανού, Κελαιδίτη-Βουρδάνο-Μπουρμά-Κούκουζα-Βαρδακώστα-Παπαναστασίου-Αργύρη και Κοτζιά (ξέχασα κανέναν;)!!
Στον Νίκο Στουπή της Συριζοπαράταξης....  Τούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ακριώτη-Πρατσόλη-Λιβανίου......
Τον βουλευτή της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου....

Ολους αυτούς που σας αγνόησαν και σας άφησαν στη μοίρα σας να πίνετε το επικύνδινο και ακατάλληλο νερό να τρώτε δηλητηριασμένα τρόφιμα και να πεθαίνετε από καρκίνο και άλλες ασθένειες!!


ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ και ηρθε η ώρα του ..."ταμείου"!!
Αυτοί που σύντομα ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ για ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ, να σας ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΉΛΙΑ και ναΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ για να ΞΑΝΑ-ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ!!!

Ρίχτε μούνζτες και ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου