Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Εικόνα εγκατάλειψης στο γήπεδο των Ροβιών

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει το ένα και μοναδικό γήπεδο στο χωριό Ροβιών της Βόρειας Εύβοιας.Εδώ και 10 χρόνια οι νέοι και τα μικρά παιδιά δεν έχουν χώρο για ν’ αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν μέσα από διάφορες δραστηριότητες, αλλά και να προωθήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου μέσα από την τοπική ομάδα που κάποτε υπήρχε στο χωριό. 

Το θέμα απασχολεί ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Γιώργο Μαρούδη, ο οποίος αγαπά την άθληση και το ποδόσφαιρο και δεν θέλει τα νέα παιδιά να φεύγουν από το χωριό επειδή δεν έχουν ίσες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα της περιοχής. Ήδη όπως αναφέρει 40 νέοι αναγκάζονται να μετακινούνται στα γειτονικά χωριά για να παίξουν σε κάποια ομάδα και ν’ αθληθούν.
Η καταστροφή του γηπέδου ξεκίνησε από το 2009 όταν μπήκε εργολάβος για να κατασκευάσει ένα αποστραγγιστικό έργο. Από τότε, όχι μόνο δεν έκαναν εργασίες αποκατάστασης του, αλλά το εγκατέλειψαν μέχρι να καταστραφεί ολοκληρωτικά.
Ο Γιώργος Μαρούδης, ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, έχει βάλει στόχο να ξαναδεί το γήπεδο έτσι, όπως το γνώρισε, όταν ήταν μικρός και σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Ήδη, κάνει ενέργειες προς το δήμο και την περιφέρεια για να ξεκινήσει κάτι να γίνεται....
ΠΗΓΗ tv star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου