Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Άγριος καυγάς Μπουτάρη-Λεβέντη: Βλάκα... (Video)

Άναψαν τα αίματα μεταξύ Βασίλη Λεβέντη και Γιάννη Μπουτάρη έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Μετά την πανηγυρική δοξολογία το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Δημήτριο ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα.
Τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλησει πρώτος αυτός. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του και για να μην ξανά βιώσει το ίδιο, πήγε στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά τον δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις.
Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί.«Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Όπως ο Βασίλης Λεβέντης του απάντησε: «τότε γιατί δεν "πήδηξες" και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ». Τότε, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έβρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου