Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Φλώρινα: «Μπλόκαραν» επένδυση Ολλανδού για χρέη... 0,03 ευρώ στην εφορία!

Τα ευτράπελα με την ελληνική γραφειοκρατία φαίνεται πως δεν τελειώνουν ποτέ! Αυτή τη φορά, το «θύμα» είναι ένας Ολλανδός, ο Λόρενς Χάρτμαν, ιδιοκτήτης του οινοποιείου «Καρανίκα» στο Αμύνταιο της Φλώρινας.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του απαγόρευσαν να πωλήσει μία έκταση επειδή είχε χρέη ύψους 0,03 ευρώ στη ΔΟΥ Φλώρινας.
«Πριν λίγο καιρό θέλαμε να πουλήσουμε μια έκταση προκειμένου να επενδύσουμε σε μια αποθήκη για την επιχείρηση μας. Είναι μια επένδυση που κάνουμε καθώς επιθυμούμε να επεκτείνουμε το οινοποιείο μας» εξηγεί στην Voria.gr ο Χάρτμαν.
«Για να πουλήσουμε την έκταση έπρεπε να έχουμε φορολογική ενημερότητα. Ωστόσο η υπάλληλος στη ΔΟΥ Φλώρινας μας είπε ότι χρωστάμε και έτσι δεν μπορούμε να πάρουμε ενημερότητα», δηλώνει. «Ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω πως προέκυψε το συγκεριμένο ποσό. Ίσως είναι λάθος, ίσως είναι τόκοι, δεν μπορώ να ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι θα καθυστερήσει η διαδικασία για την αγορά του οικοπέδου και φυσικά της κατασκευής της αποθήκης», καταλήγει ο Ολλανδός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου