Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Δύο νέες υποψηφιότητες, και κουβέντα 4ρων ωρών για τις διαρροές!!

Μπορεί η (προχθεσινή) συνεδρίαση της  Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να επικύρωσε την απόφαση της Δημοτικής Συνέλευσης στο πρόσωπο του Γιάννη Μπάρμπα, δύο όμως θέματα έκλεψαν την ...παράσταση!!

Τό ένα ειναι η "έκπληξη" που φύλαγε ο Νίκος Σιόλιας στους συντρόφους του λέγοντας τους ότι "συζητά με άλλους δύο για την υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλκιδέων(!!) αλλά για λόγους ...ασφαλείας δεν αποκαλύπτει τα ονόματα στα μέλη της Ν.Ε. φοβούμενος την διαρροή στον τύπο"!!
Από την επιμονή του Σιόλια επιβεβαιώνεται αυτό που είχαμε αποκαλύψει ότι "ο Σιόλιας αντιτίθεται ...σφόδρα στην υποψηφιότητα Μπάρμπα και κάνει ότι είναι δυνατόν να την ...απορρίψει!!"

Τό αλλο θέμα που απασχόλησε την 4ωρη συνεδρίαση ήταν οι διαρροές προς τα ΜΜΕ οι οποίες κατά τον Γραμματέα προέρχονται εκ των έσω, αν και δηλώσεις του όπως γράφτηκε "αυτός ήταν που διέρευσε το ονομα του Φωκά (χωρίς να ξέρει τίποτα ο άνθρωπος) σε blog της ...αρεσκείας του"!
Ομως αυτό περί "διαρροών" έχει ...πλάκα"!!

Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Γιάννη Μπάρμπα με βάσει τα όσα κάνει ο Σιόλιας εις βάρος του, θα είχα ΑΠΟΣΥΡΕΙ την υποψηφιότητα ενώπιον του οργάνου καταγγέλοντας τις πρακτικές αυτές, αφού είναι πλέον βέβαιο οτι "ακόμη και αν ο Μπάρμπας είναι τελικά ο υποψήφιος, του έχουν ...σκαμένο τον λάκο"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου