Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΑΛΛΟ και ΤΟΥΤΟ!! "Πρότειναν στον Χατζηγιαννάκη τον Δήμο της Χαλκίδας!! Αρνητική η απάντηση;

Αναμφιβόλως δημοσιογραφική επιτυχία η φωτό του Σορόπουλου!!

Εχουν να δούν πολλά τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας από το ΣΥΡΙΖΟστρατόπεδο που έχει "πνιγεί σε μιά κουταλιά νερό" με τα παραπολιτικά παίγνια του Σιόλια που στο τέλος "θα μείνει ...παγωτό" και χωρίς υποψήφιο στην Χαλκίδα!!!
Τελευταία απόπειρα η συνάντηση με τον Χατζηγιαννάκη (σήμερα στην Χαλκίδα) και η πρόταση στον Δήμαρχο Σκύρου "να κατέβη υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας, μέ την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ"!!!!
Και ενώ την προηγούμενη βδομάδα τον είχε ...βολιδοσκοπήσει ο Πρατσόλης (που θέλει οπως ο διάβολος να αποφύγει την ..υποψηφιότητα) είχε λάβει από τον Χατζηγιαννάκη αρνητική απάντηση, τότε ανέλαβε ο Σιόλιας να τον πείσει!!
Ευγενικά ο Χατζηγιαννάκης του ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί, πριν του δώσει αρνητική απάντηση εν τέλει (το πιό πιθανό), αφού το σενάριο αυτό δεν έχει καμία λογική και ο Μίλτος δεν είναι διατεθειμένος να λύσει τα ..αδιέξοδα του Σιόλια, αφού έχει πολλές πιθανότητες ακόμη και να εκλεγεί βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ο Σιόλιας του την είχε "στημένη" και με δημοσιογράφο (στον οποίον ο ίδιος είχε διαρεύσει) για να φωτογραφήσει την συνάντηση ασκώντας (έτσι νομίζει) πίεση στον Χατζηγιαννάκη!!
Μόνο που οι Σκυριανοί ξέρουν καλά από ...σανό και δεν το τρώνε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου