Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

"Αλλα ...λόγια" υβριστικά από τον Νίκο Σιόλια!! Πες και καμμιά ..αλήθεια...

Με μιά αήθη και υβριστική ανάρτηση (συνήθης η πρακτική του) στο facebook o Γραμματέας της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σιόλιας σχολιάζει τις "αποκαλύψεις που κάναμε" για τις προσπάθειες που έγιναν για να βρεθεί τελικά υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Χαλκιδέων!!

Δείτε εδώ τα σχόλια του Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ:


 ωραίο το παραμυθάκι σου, αλλά στο τέλος δεν έχει δράκο; Καταλαβαίνω την αντι ΣΥΡΙΖΑ μανία σου αλλά και τέτοια εγκυμοσύνη; Έχεις εξελιχθεί τελικά σε ντόκτορα του Γκεμπελισμού... άμα διασταύρωνες κιόλας....
όσο για τις πληροφορίες σου; σπάνε ..."καρύδια" ...μπράβο, μπράβο".

Το σχολιο μας
Αγαπητέ κε Νίκο, αντιλαμβανόμαστε το γεγονός οτι συνεχώς χάνεις την ψυχραιμία σου ΟΤΑΝ αποκαλύπτουμε με το ρεπορτάζ μας το παρασκήνιο που αφορά τα έργα και τις ημέρες σας (στο παρελθόν μας έχεις αποκαλέσει και ...φασιστοειδή)!
Οσον αφορά τα περί παραμυθιού, για πές μας τι δεν ειναι ακριβές από αυτά που αποκαλύπτουμε, εκτός του γεγονότος ότι "ο Παγώνης σε κάλεσε και δεν το εκανες εσύ" (μας το διαβεβαίωσε ο ίδιος)!
Αντί να επιδίδεσαι σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς, για πες μας "που ειναι οι ανακρίβειες";
Αλλά επειδή εσύ γνωρίζεις από πρώτο χέρι τι ακριβώς έχει συμβεί ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ "ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΙΣ ΠΟΛΑΠΛΟΥΝ για αυτό δεν λές τίποτα για το ...πάπλωμα!!
Και επειδή μας αποδίδεις τον χαρακτηρισμό ΑΝΤΙ-ΣΥΡΙΖΑ θα σου υπενθυμίσω για άλλη μιά φορά οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ και οτι την εποχή που ησασταν Αντιπολίτευση οι σημερινοί σας βουλευτές Αποστόλου και Ακριώτης είχαν πιάσει ...στασίδι (σχεδόν καθημερινά) στις εκπομπές μας κάνοντας κριτική (οπως και εμείς) στην τότε κυβέρνηση!!
Επειδή λοιπόν σας "σπάμε τα ...καρύδια" ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΥΘΕΩΣ "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ"

Εις μάτην ....αναμένουμε!!!

ΥΓ. Οποτε εσεις αποφασίσετε και θέλετε να μιλήσετε, τα μικρόφωνα μας ειναι στην διάθεση σας!!
Αλλά συγνώμη ...ξέχασα!! Οταν δεν έχετε να πείτε κάτι επιβάλετε ...ΕΜΠΑΡΓΚΟ!!

*δειτε το δημοσίευμα μας εδω http://eviatoday1.blogspot.com/2018/11/blog-post_446.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου