Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Στάμου και Ποδάρας σκοτώνονται για τα ..."γραμμάτια"!!

ο Προεδρος της ΔΗΜΤΟ Βασίλης Στάμου
Ενα από τα "καυτά" θέματα που θα απασχολήσουν την ερχόμενη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου Βασίλη Στάμου και του Πέτρου Ποδάρα με αφορμή δημοσίευμα το οποίο δεν έχει διαψεύσει ο Ποδάρας, και εκ του γεγονότος οτι ο Στάμου "πατρονάρει" την υποψηφιότητα Τριάντη και ο Ποδάρας του Στεργίου (οπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενο post)

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ και άλλα 3 μέλη απειλούν με παραίτηση, διότι κυρίως εξοφλούνται "προεκλογικά γραμμάτια" αφού ο Στεργίου είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα Ποδάρα και ο Στάμου τον Βαρδακώστα (μαζί και ο Σίμος).
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ στη "ΓΝΩΜΗ"
Ο Στάμου μετά το δημοσίευμα για "χρίσμα της ΝΟΔΕ στον Στεργίου, με ανάρτηση του στο facebook αναφέρει:
"Σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας η οποία αναφέρει ότι η ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας έδωσε χρίσμα στον κ. Στεργίου για το δήμο ως πρόεδρος της έχω να δηλώσω τα εξής....
Ακολουθώντας τη γραμμή της παράταξης και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με την οποία δεν θα δοθούν χρίσματα σε μικρούς δήμους, δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση για στήριξη στο πρόσωπο του κ. Στεργίου.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ, Πέτρος Ποδάρας δεν μας έχει καταθέσει κάποιο έγγραφο που να λέει ότι το κόμμα στηρίζει τον κ. Στεργίου για το δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Σε ότι με αφορά ως πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ δεν έχω δηλώσει πουθενά στήριξη και σε κανέναν υποψήφιο.
Ακολουθώ πιστά τις εντολές του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και εμμένω σε αυτές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου