Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Οι μπακάληδες και το ..σχέδιο!! Μια ιστορία παραπολιτικής ...φαντασίας!! (δι'οσην αξία έχει)


Από καιρό το "μπακάλικο" των "γνωστών Νεοδημοκρατών" που θέλουν να ..πουλάνε "παραγοντιλίκι" , ειχε αποφασίσει την επανεκλογή του Δημάρχου για μιά ακόμη τετραετία, αφού τον είχαν υποστηρίξει στις προηγούμενες  εκλογές με όλους τους τρόπους και τις ..."μεθόδους"!!

Μάλιστα αυτό το ειχαν διαμυνήσει οριζοντίως και καθέτως σε όλα τα επίπεδα, και ειχαν καταστρώσει το "σχέδιο" σε συνέργεια με την πολιτική ηγεσία του κόμματος το οποίο στηρίζουν και χρηματοδοτούν και επηρεάζουν αποφάσεις ακόμη και σε επίπεδο ...κορυφής!
Και αφού είχαν "αποψιλώσει" τις  θεωρούμενες "επικύνδινες" υποψηφιότητες  και ολοι ηταν ησυχοι, ξαφνικά τους έσκασε "εκ των ..έσω" νέα υποψηφιότητα με δυναμική, την οποία είχαν προσπαθήσει προσφάτως  να ...εμποδίσουν και το είχαν πετύχει!
Επεσαν "λυτοί και δεμένοι" να ...μαζέψουν την υποψηφιότητα αυτή, την μιά με ευγενικό τρόπο και την άλλη με ..απειλές παντός είδους, αλλά τίποτα! Ο "άλλος" δεν έκανε πίσω με τίποτα!!
Αφού είδαν και αποείδαν, αποφάσισαν λοιπόν να αλλάξουν το σχέδιο και να στήσουν "αναχώματα" για να σταματήσουν το επερχόμενο ...τσουνάμι που ερχότανε με ...χίλια!!
Ετσι "ανακάλεσαν" την ...εφεδρεία(!!) την έβγαλαν στο ...κλαρί με τις "ευλογίες" του κόμματος νομίζοντας ότι έτσι θα γλυτώσουν την πλημύρα..... και θα "φτιάξουν ...μαξιλαράκι για τον .."εκλεκτό"!
Ομως ο ...άκομψος τρόπος της παρέμβασης έκανε "τούρκο" τον υποψήφιο που δεν κάνει πίσω με τίποτα (προς το παρόν) αλλά διευρύνει ακόμα περισότερο την "σφαίρα επιροής του" και απ'οτι φαίνεται μέχρις στιγμής θα τους ..."πνίξει" όλους μαζί και το ..."μπακάλικο"!
Και ο σώζων εαυτόν ...σωθείτω!!!!!
*(η συνέχεια στο ...επόμενο!)

*(το παρόν κείμενο ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα, αφού αποτελεί ιστορία ...παραπολιτικής φαντασίας)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου