Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Ενίοτε προκαλείται και ...ηλίαση!! Προσοχή λοιπόν!!

την ..βρήκαμε!! ειναι η μαρίνα του Φλοίσβου....
"Γιάννης Μπάρμπας: Μερικοί Θεωρούν Πως Αυτή Η Εικόνα Θα Είναι Άσχημη Για Την Πόλη Μας! Δυστυχώς Ζουν Πίσω Από Τον Ήλιο!"
Με αυτή την φράση "υποστηρίζει" την φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιάννης Μπάρμπας, αλλά δεν λέει που βρίσκεται αυτή η μαρίνα!! Για προχωρήσουμε σε κάποιες συγκρίσεις!!

Εδώ αγαπητέ μου "σπαταλήσατε 60.000 ευρώ για την ΟΥΛΕΝ του Αραβα και σας ..μείνανε οι "μπιντες" για να πάτε να ...κρεμαστείτε όλοι μαζι!!

Καλλίτερα στη σκιά κε Μπάρμπα, από το να πάθουμε καμμία ..ηλίαση!!
Δημιουργούνται ..ψευδαισθήσεις!!!

Και συνεχίζει....
"η πόλη μας θ' απογειωθεί"
{{Η ιχθυόσκαλα πηγαίνει Βρυσάκια. Οι παλιές εγκαταστάσεις γίνονται συνεδριακό κέντρο. Η μαρίνα θα είναι κατασκευασμένη πλωτή, και αν η ζήτηση είναι τεράστια, που θα είναι, έχει δυνατότητα με το 1000 θέσεις. Θα υπάρχει και πλωτός βραχίονας για προστασία από νότιους-νοτιοδυτικούς καιρούς. Τα αρχικά κτίρια θα είναι 1800τμ(πρώτες και βασικές ανάγκες) με δυνατότητα να φτάσουν τα 9000 τμ.. Η λειτουργία θα ελέγχεται με smart port τεχνολογία και αντιλαμβάνεστε πως αν η δημοτική αρχή εφαρμόσει smart city λειτουργίες, η πόλη μας θ' απογειωθεί. Στο νότιο λιμάνι θα υπάρχει παραγωγή υδρογόνου ηλεκτρικής ενέργειας από πλέοντα φωτοβολταϊκά (υψηλότατης απόδοσης λόγω ψύξης) και πειραματική γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας από υδροστρόβιλο που θα κινείται από τα θαλάσσια ρεύματα. Όλα αυτά από την ιδιότητά μου σαν Φυσικός και υπεύθυνος απ' τον ΟΛΝΕ για την παρακολούθηση του master plan.}}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου