Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Γιατί ο Χατζηνικολής στράφηκε στον Δήμο; Ποιοί τον έπεισαν και ...γιατί;


Ενα περίεργο παρασκήνιο εκτυλίσεται όσον αφορά την υποψηφιότητα Χατζηνικολή στον Δήμο Καρύστου, παρασκήνιο που θα περιπλέξει ακόμη περισότερο τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υποψηφιότητα Σπανού!

Οπως ο ίδιος ο Χατζηνικολής έλεγε "φιγουράριζε " ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, ξαφνικά άλλαξε ρότα και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στον Δήμο!!
 Τι μεσολάβησε όμως και είχαμε αυτή την εξέλιξη;
 Ο αποκλεισμός του Μανώλη από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του άνοιξε την .."όρεξη" για το Περιφερειακό, όμως δύο υποψήφιοι από τον ίδιο Δήμο ήταν αδύνατον!
 Ετσι μαζί με τον Θ. Ζεμπίλη που "επηρεάζει" τον Χατζηνικολή τον έπεισαν να θέσει υποψηφιότητα στον Δήμο!! Ομως αυτή η εξέλιξη ανοίγει νέες πληγές στο κόμμα αφού όπως έχουμε γράψει "η ΔΗΜΤΟ Καρύστου έχει τοποθετηθεί υπέρ της υποψηφιότητας Ραβιόλου και πρωτοκλασσάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του νύν Δημάρχου!!
 Δηλαδή αν το κόμμα της Ν.Δ. θα στηρίζει τον Ραβιόλο σε όλα τα επίπεδα, σε τί ελπίζει ο Χατζηνικολής;
 Ομως η εξέλιξη αυτή "ανοίγει τον δρόμο" για συμμετοχή του Μανώλη στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο με οτι προβλήματα θα δημιουργήσει σε αυτό!
 Αν ο Σπανός θέλει να μην εισπράξει τις αρνητικές συνέπειες αυτού του παρασκηνίου, "θα πρέπει να αποκλείσει τον Μανώλη από το ψηφοδέλτιο" ενώ θέση για όλα αυτά πρέπει να πάρει και το κόμμα που μαζί και με τα άλλα προβλήματα "πυροβολεί στην ουσία το ψηφοδέλτιο και την υποψηφιότητα του Σπανού!!


Χαρακτηριστικό το σχόλιο Καρυστινού αναγνώστη...
"Παναγιώτης Αντωνιάδης ΠΕΣ ΝΤΕ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. ΑΠΛΆ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΝΏΛΗΔΕΣ ΚΑΤΆ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΤΙΓΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΈΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ, ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΈΝΑΝ ΚΛΏΝΟ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΆ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΎ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΡΟΜΆΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΒΆΛΟΥΝ ΤΟΝ ΖΆΧΟ ΓΙΑ ΊΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΤΎΠΟΙ ΑΠΌ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΠΑΙΟΥΣ..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου