Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΟΛΝΕ κάθε μέρα με κάτι διαφορετικό!! Οι μοναδικοί στον κόσμο τούτο....


Ο οργανισμός προχώρησε σε διαγωνισμό για μελέτη προκειμένου να προχωρήσει στην άδεια ίδρυσης υδατοδρομίων της τάξης των 60 χιλιάδων ευρώ.  Ενώ η περιφέρεια έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει 1,5 εκ. ευρώ για μελέτη και κατασκευή των υδατοδρομίων,(το ανακοίνωσε σήμερα ο Σπανός!!) ώστε να βγει η άδεια ίδρυσης, παρά ταύτα ο οργανισμός προχώρησε σε διαγωνισμό για τη μελέτη μόνο.!!

Γιατί δε περίμενε μέχρι τέλος της χρονιάς να δούμε τι θα γίνει με την περιφέρεια, αλλά για λόγους πολιτικούς και εντυπωσιασμού αφού ο Πασβαντίδης κατεβαίνει ως υποψήφιος, χρεώνει τον οργανισμό με 60 χιλιάδες ευρώ, χωρίς μάλιστα να είναι ούτε καν χωροθετημένο το υδατοδρόμιο στο Αλιβέρι που θέλουν να γίνει!!!!
Με ποια μελέτη βιωσιμότητας, γίνεται στο Αλιβέρι;;;;;  Και ειδικά όταν στον ίδιο δήμο προβλέπεται και άλλο (δηλαδή στην Κύμη).
Η προκήρυξη συντάχθηκε - εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΟΛΝΕ και δεν συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία όπως θα έπρεπε λόγω αρμοδιότητας.   Φαίνεται πως το ΔΣ είναι και μηχανικοί εκτός των άλλων και μάλιστα με ιδιαίτερες γνώσεις στα υδατοδρόμια.   
Φυσικά τα οικονομικά στοιχεία τα σύνταξε και ενέκρινε ο οικονομολόγος με μεταπτυχιακά Πρόεδρος Ανδρέας Παπανδρέου.  Άμα είσαι ικανός....... 
Μάλιστα βγήκε και δελτίο τύπου  που αναφέρει ότι είναι η αρχή ενός σημαντικότατου έργου που θα φέρει ανάπτυξη.....  Άλλο σημαντικό έργο και άλλη μία ανάπτυξη βλέπε master plan .   
Πάει η ανεργία στην Εύβοια με την ανάπτυξη του ΟΛΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου