Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκύρου Γιώργης Λαμπαθάκης έγινε μπαμπάς!

Μπαμπάς έγινε ο γοητευτικός αρχιτέκτονας Γιώργης Λαμπαθάκης και υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου, τον οποίο γνωρίσαμε στο πλευρό της Σίσσυς Φειδά, στην εκπομπή «Σπίτι απ’ την αρχή». Η σύζυγός του, Χριστίνα Οικονόμου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η μπέμπα, βάρους 3.780 γραμμαρίων, γεννήθηκε την Παρασκευή σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η τρισευτυχισμένη μαμά της. Πλέον, ο Γιώργης και η Χριστίνα περιμένουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας.
Αξίζει να σημειωθεί πώς το ζευγάρι, στις 26 Αυγούστου του 2017, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το Μυστήριο είχε τελεστεί στην όμορφη και γραφική Σκύρο, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, δίπλα στη θάλασσα.
Μάλιστα, την αποκάλυψη του γάμου είχε κάνει ο παρουσιαστής και στενός φίλος του ΓιώργηΠαναγιώτης Χατζηδάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου