Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "Πεφωτισμένες ..λύσεις με την είσοδο του '19"!! Το "μπουρδουλούμ" συνεχίζεται και φέτος!!

Θέλει να χαρίσει τις ...ξένες ιδιοκτησίες στο Κουρέντι στον Δήμο(!!) σαν ένας σύγχρονος Αη Βασίλης!! Και να φανταστείτε ακόμη είμαστε στις αρχές του νέου έτους και έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμη... ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Για το συγκεκριμένο θέμα, επειδή έχουμε ασχοληθεί σε βάθος στο παρελθόν, επισημαίνουμε ότι πρώτον στο Κουρέντι δεν τίθεται θέμα καθορισμού αιγιαλού, αλλά το θέμα είναι η απαλλοτρίωση ή αποχαρακτηρισμός της χερσαίας ζώνης λιμένα, γεγονός για το οποίο ο ΟΛΝΕ, πριν και μετά το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου, δεν έχει κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο.  


Σημειώνουμε επίσης ότι ο Δήμος Χαλκιδέων, δεν έχει την αρμοδιότητα να κάνει τίποτα ως προς το θέμα μέχρι να προβεί ο οργανισμός σε κάποια ενέργεια.  Οι ενέργειες του ΟΛΝΕ κατά την προεδρία Κουλουρίδη, ήταν για τον επανακαθορισμό της χερσαίας ζώνης ώστε να μην περιλαμβάνει εντός αυτής ιδιωτικές εκτάσεις που χρήζουν απαλλοτρίωσης.   

Οι ενέργειες αυτές όχι μόνο δεν συνεχίστηκαν από την σημερινή διοίκηση του ΟΛΝΕ, αλλά μέσω του Προέδρου κ.Παπανδρέου σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΓΝΩΜΗ"  δηλώνει ότι "δεν έχει λεφτά για την απαλλοτρίωση (πρώτη λύση του Υπουργείου) και δεν αποχαρακτηρίζει τις εκτάσεις (δεύτερη λύση του Υπουργείου) αλλά θέλει να προχωρήσει σε δική του λύση (που δεν την προέβλεψε το
το ..δημοσιευμα
Υπουργείο και λογικό είναι διότι θα ήταν παράνομη, αφού οι εκτάσεις δεν ανήκουν ούτε στον ΟΛΝΕ ούτε στο Δημόσιο), δηλαδή παραχώρηση της ιδιωτικής έκτασης στο Δήμο." !!  

Επειδή είναι αρχή της νέας χρονιάς, να ευχηθούμε στην διοίκηση του ΟΛΝΕ, να σταματήσει να βρίσκει  "πεφωτισμένες" λύσεις, ώστε να μην συνεχιστεί το μπουρδουλούμ αλαλούμ του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου