Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Την Ελλάδα ...κουμαντάρει το 2.5% !!!!!

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση οι Ανελ του Καμμένου βρίσκονται στο 0,4%, το Ποτάμι στο 1% και η Ένωση Κεντρώων στο 1%. Στη σούμα, λοιπόν, τρία κοινοβουλευτικά κόμματα δεν ξεπερνούν το 2,5%. Κι όμως αποφασιστικά επηρεάζουν την ομαλότητα ή όχι του δημοσίου βίου και ρυθμίζουν έτσι ή αλλοιώς τα εθνικά μας θέματα.
Φαντάζεται ο καθένας τι πρόκειται να συμβεί στο μπουρδέλο όταν πια, όπως έχει αποφασιστεί από τις μεταπροσεχείς εκλογές θα εφαρμόζεται η απλή αναλογική. Η πλάκα του Θεού. Το γέλιο της αρκούδας.

Μαλάκες Ελληνίδες και Έλληνες, σταματήστε επιτέλους να ψηφίζετε αυτή την κατάρα, λέω για τα «μικρά» κόμματα. Αυτό το δηλητήριο που προκαλεί πολύ σοβαρά προβλήματα. Βουλευτές να κάνουν μεταγραφές απίθανες, διότι έχουν τους δημοκρατικούς… λόγους τους.

Καμία άλλη… σημασία δεν έχει το μικρό κόμμα στη Βουλή, παρά μόνο να πουληθεί, να προδοθεί, να μουντζωθεί από κάποιους δικούς τους βουλευτές. Η 68χρονη κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (φωτό) του κόμματος του Λεβέντη, υποτίθεται δεξιού, πήγε στο υποτιθέμενο αριστερό Σύριζα. Να ήταν μόνον αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου