Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Εγκρίθηκε "σε κλίμα αγάπης και σύμπνοιας" η μελέτη για την αποκατάσταση της Αγοράς!!

Εγκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο της Χαλκίδας, η οριστική μελέτη για την αποκατάσταση της Δημοτικής Αγοράς.Η συνεδρίαση έγινε σε κλίμα συναίνεσης και χαμηλών τόνων και σε τίποτα δεν θύμιζε τις προηγούμενες συνεδριάσεις για το θέμα, λόγω και της προεκλογικής περιόδου που βρισκόμαστε,ενώ επισημάνθηκε από όλους ότι η ανάγκη για την αποκατάσταση της Αγοράς της Χαλκίδας είναι πλέον επιτακτική!!

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης ανακοίνωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην δημοπράτηση του έργου, και .."θύμισε ότι το έργο αμφισβητήθηκε από πολλούς εντός και εκτός του Δημοτικού συμβουλίου και ότι ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έβαλαν εμπόδια για να καθυστερήσει το έργο"!

Παρ'ολίγο η συζήτηση να εκτραπεί όταν Σταματούκος και Κουλουρίδης κατά τις τοποθετήσεις τους άρχισαν να .."σκαλίζουν το παρελθόν" για να παρέμβη ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Γ. Μπαντούνας και να τους ..."επαναφέρει στην τ'αξη"!!

Τώρα πλέον αναμένεται να συνταχθούν οι μελέτες εφαρμογής που θα καθορίσουν και το ύψος του προυπολογισμού της δημοπράτησης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου