Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΧΑΛΚΙΔΑ Ολα τα σχολεία ανοικτά αύριο Πέμπτη!

Πάρθηκε πριν από μερικά λεπτά η απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη, στο Δήμο ΧαλκιδέωνΣύμφωνα με αυτή, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ειδικά για τα δημοτικά και το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο, η ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίστηκε στις 9 το πρωί.

Τι λέει η ανακοίνωση του Δήμου:


Μετά την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων, που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διήμερο, ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει ότι τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, που ανήκουν στα διοικητικά του όρια, θα λειτουργήσουν από αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου ως εξής:
·Τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων (Χαλκίδας – Ληλαντίων – Ν. Αρτάκης – Αυλίδας και Ανθηδόνας) σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο, πλην του Ειδικού Ενιαίου Γυμνασίου – Λυκείου Χαλκίδας και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.).
·Τα σχολεία της Α/θμιας Eκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Χαλκίδας, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο.
·Το Ειδικό Ενιαίο Γυμνάσιο – Λύκειο Χαλκίδας, τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) και τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Ληλαντίων, Ν.Αρτάκης, Αυλίδας και Ανθηδόνας, με ώρα έναρξης 09:00πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου