Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ''ΕΠΙΑΣΕ'' ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Αυτή η ιστορία με τους βουλευτές των ανέλ, που βρωμάει όπου κι αν την πλησιάσεις, παραπέμπει σε καραμπινάτη δωροδοκία ποδοσφαιρικού τύπου. Ο αρχηγός του κόμματος κάθεται στο τραπέζι και ζητάει από τους βουλευτές να φύγουν από την κυβέρνηση διότι ο Τσίπρας προχωράει στην ολοκλήρωση της προδοσίας με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν πάει άλλο να παραμένουν στη συγκυβέρνηση, διότι είναι κάθετα και οριζόντια αντίθετη στα κιτάπια των ανέλ κάθε ονομασία των Σκοπίων με τη λέξη ''Μακεδονία''.

Κατ' αρχήν, να σημειώσουμε ότι κάποιοι βουλευτές του ''κόμματος'' δεν προσήλθαν στο προσκλητήριο του αρχηγού διότι γνώριζαν ποιο θα είναι το αντικείμενο της σύναξης. Και από τους παριστάμενους οι μισοί είπαν... ''Διαφωνούμε''. Δηλαδή; Είπαν στα ίσα ότι διαφωνούμε με τα... ιερά και όσια των ανέλ. Ποιοι; Οι βουλευτές του κόμματος. Λες και τους είχε ''γυψώσει'' ο Τσίπρας. Τους είχε ''μιλήσει''. Τους είχε υποσχεθεί... κάτι.
Τι να είναι αυτό το ''κάτι''. Σίγουρα κάτι που είναι σύμφωνο με την... ιδεολογία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι οποίοι δεν είναι σκέτοι Έλληνες, αλλά και ανεξάρτητοι.
Γίνεται το ματς, τα χρόνια τα παλιά, και ο πρόεδρος της μιας ομάδας έχει ''πιάσει'' δυο παίκτες της άλλης ομάδας. Τον σέντερ μπακ, διότι δεν δωροδοκούνταν ο τερματοφύλακας, και τον σέντερ φορ. Η μια ομάδα, δηλαδή, έπαιζε με εννέα παίκτες, και η άλλη με 13! Πως να χάσει το παιχνίδι ο αλεπουδιάρης πρόεδρος, μάλιστα αν έχει ''πιάσει'' και τον διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου