Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

«Εμφύλιος» στρατηγών για την υπουργοποίηση Αποστολάκη - «Πυρά» Κωσταράκου

Αντιδράσεις στους κόλπους των ενόπλων δυνάμεων έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες εξελίξεις στο υπουργείο Άμυνας, μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου και την υπουργοποίηση του τέως ΑΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.Ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχάλης Κωσταράκος, στηλίτευσε μέσω facebook (!) την επιλογή Τσίπρα.
«Κυριοι μην εμπλέκετε στα πολιτικά σας παιγνίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Βλάπτετε την ασφάλεια των Ελλήνων και τη δημοκρατία!!» γράφει ο Μ. Κωσταράκος, τον οποίο γνώστες της στρατιωτικής πιάτσας τοποθετούν κοντά στη Νέα Δημοκρατία.
Σε προηγούμενη ανάρτησή του, είχε καυτηριάσει το γεγονός ότι «θα προτείνει ο κ. Καμμένος πρόσωπα της εμπιστοσύνης του».
«Γιατι πρόσωπα της εμπιστοσύνης του μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει παραμένοντα συμφέροντα και ενδιαφέροντα μετα την αποχώρηση του; Συνεχίζει να εχει λόγο; Γιατί; Εχει κάποιο σκοπό; Μήπως θεωρεί την Εθνική Αμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις οικογενειακή του επιχείρηση;» αναρωτιέται ο Μιχάλης Κωσταράκος καλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει «πριν η φάρσα να γίνει τραγωδία».>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου