Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Στήριξη στον Φ. Σπανό

Με Δελτίο Τύπου, η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας ανακοινώνει την στήριξη της στο πρόσωπο του Φάνη Σπανού, ενώ παράλληλα παρουσίασε ποιοι ορίστηκαν υπεύθυνοι σε βασικούς τομείς δράσης."Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος ,στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Φάνης Σπανός παρόντες ήτανε ο Βουλευτής κ. Χρήστος Σταικούρας ,η πρ.Βουλευτής κα.Ελένη Μακρή Θεοδώρου ο πρ.Αντιπερειφερειάρχης Κ.Θέμης Χειμάρας ,ο Πρ.πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ.Γιάννης Οικονόμου το νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ.Κώστας Σούλιας ,ο Τομεάρχης Ευρυτανίας κ.Στέλιος Κανέλλος καθώς επίσης σύσσωμη η σύνθεση της ΝΟΔΕ ,Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών καθώς επίσης και αρκετά κομματικά στελέχη .
Έγινε εκτενής αναφορά για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και καταδείχθηκε η ομοθυμία όλων ότι οι εκλογές αυτές έχουν πολιτική χρεία ,ο κομματικός μηχανισμός τέθηκε σε εκλογική ετοιμότητα ,και όπως δήλωσαν όλοι θα δώσουμε αυτή την μάχη στο πλευρό του Φάνη Σπανού. Τα στελέχη ευχήθηκαν στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη καλή επιτυχία και εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα που δίνει για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Σπύρος Κωσταράς ανέφερε ότι ο Φάνης Σπανός είναι επιτυχημένος ,νέος προέρχεται από την ελεύθερη αγορά είναι οικογενειάρχης είναι η επιλογή της παράταξης και αποτελεί υποψηφιότητα προοπτικής και νίκης .

Για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της ΝΟΔΕ ανατέθηκαν αρμοδιότητες σε υπευθύνους τομέων δράσης ,τα μέλη που ορίζονται αποτελούν μέλη της ΝΟΔΕ .
Υπεύθυνος Υγείας Μπαρμπαρούσης Μιχάλης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης & ΜΜΕ Καββαδίας Σταύρος
Υπεύθυνη Υποδομών Τσεκούρα-Αμερικάνου Ελένη
Υπεύθυνη Παιδείας Ηλιοπούλου Βασιλική
Υπεύθυνος Κοινωνικών Θεμάτων Γαλανός Γεώργιος
Υπεύθυνος Τουρισμού Ζιάκας Νικόλαος
Υπεύθυνος Αγροδιατροφής Ποταμιάς Σπυρίδων
Υπεύθυνος Ασφάλειας Πετράκης Νικόλαος
Υπεύθυνος Αγροτικού Παλιούρας Γεώργιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου