Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκίδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννη Τζαβάρα

Σε δήλωσή του μπροστά στη συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση, ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σημειώνει:

«Χαιρετίζουμε τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις και στηρίζουμε τον αγώνα των εκπαιδευτικών που απεργούν ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών και απαιτούν μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση.
Καταδικάζουμε την κυβέρνηση που με βία και καταστολή αντιμετώπισε, την περασμένη Παρασκευή, τις δίκαιες κινητοποιήσεις χιλιάδων εκπαιδευτικών που διαμαρτύρονταν για το απαράδεκτο νομοσχέδιό.
Το νέο σύστημα «προσλήψεων – διορισμών» αποτελεί προαναγγελία απολύσεων χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του πτυχίου τους και την ανατροπή του εργασιακού μέλλοντος χιλιάδων αναπληρωτών, ενώ παράλληλα βρίσκεται πολύ πίσω από τις τεράστιες ανάγκες της Εκπαίδευσης και των παιδιών των λαϊκών οικογενειών.
Να μην ψηφιστεί, να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία απολύσεων αναπληρωτών!
Να καταργηθεί όλο το υπάρχον αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο για την «αξιολόγηση»!
Να γίνουν μόνιμοι διορισμοί τώρα! Να καλυφθούν όλα τα κενά και να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου