Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει δεν φταίω. Η ΔΕΥΑΧ έχει ευθύνες που οι Χαλκιδέοι έμειναν χωρίς νερό»


Για διάστημα 30 και πλέον ωρών, περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων παρέμειναν χωρίς υδροδότηση εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων. Το κύμα κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών προκάλεσε βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ αφήνοντας μεγάλο μέρος του Δήμου και δεκάδες νοικοκυριά χωρίς νερό.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, Βασίλης  Καθαροσπόρης και όλα τα μέλη της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ έγιναν δέκτες δεκάδων παραπόνων λόγω της δικαιολογημένης αγανάκτησης των δημοτών. «Επί τρεις μέρες και εν μέσω χιονιά δεκάδες νοικοκυριά και εκατοντάδες συμπολίτες μας έμειναν χωρίς νερό. Η βλάβη της ΔΕΗ άφησε την πόλη χωρίς το βασικό αγαθό ζωής. Η ΔΕΥΑΧ  με ανακοίνωση της,  στην οποία δεν ζήτησε την στοιχειώδη συγνώμη από τους συμπολίτες μας, πέταξε από πάνω της κάθε ευθύνη και έκανε λόγο, πως οι διακοπές οφείλονται στη μη λειτουργία των αντλιοστασίων στα Ερια Καθενών, η οποία με τη σειρά της έχει ως αιτία τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης» ανέφερε ο Βασίλης Καθαροσπόρης.
«Η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη για την ομαλή ροή και την ποιοτική καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει δεν φταίω. Εκτός της συγνώμης που οφείλουμε στους συμπολίτες μας, η ΔΕΥΑΧ δεν είναι  άμοιρη ευθυνών» επισήμανε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ πρόσθεσε «η αυτονομία στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΧ αποτελεί ανάγκη, η οποία καλύπτεται εύκολα με σχεδιασμό και δουλειά. Η εξάρτηση από τρίτους είναι εύκολη ειδικά, όταν επιρρίπτεις σ αυτούς τις ευθύνες. Η συγνώμη και η παραδοχή των λαθών είναι δύσκολη και θέλει υπευθυνότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου