Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Πετσοκόβουν τα δέντρα στο ΚΕΓΕ Ν. Αρτάκης!! Ποιός ειναι ο λόγος;


Θλιβερή η εικόνα στον "κήπο" του ΚΕΓΕ με δέντρα πετσοκομένα στην κυριολεξία χωρίς κανείς να έχει δώσει εξηγήσεις η ενημέρωση για ποιό λόγο ο Δήμος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό δεν δείχνει μια οργανωμένη παρέμβαση από τις γεωπονικές υπηρεσίες του Δήμου υπό την εποπτεία του Δασαρχείου όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Ν. Αρτάκης Νίκος Γεωργαλάς....

Απαιτείται άμεση ανακοίνωση από πλευράς του Δήμου για το "τι συμβαίνει στο ΚΕΓΕ, και τίνος πρωτοβουλία είναι αυτή"!!
Αναμένουμε....  εάν υπάρχει τσίπα!!!

1 σχόλιο:

  1. Μανο καλησπέρα, όταν με ρώτησες ποιος κόβει στο ΚΕΓΕ τα δένδρα σου είπα ότι είναι απο το Δασαρχείο και οι εργάτες είναι απο ένα πρόγραμμα 8 μηνών, στο ΚΕΓΕ τα τελευταία 15 χρόνια δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση κλαδέματος και καλοπισμου όσο ήταν στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Γεωργίας και στο παρελθόν για την χαώδη κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο ΚΕΓΕ είχαμε έντονες καταγγελίες απο τους γύρω κατοίκους,η εγκατάλειψη του χώρου είχε σαν συνέπεια οι κομμένες Δάφνες που δείχνεις και διάφορες ρίζες σκόρπιες να κάνουν κορμούς, απο τις φωτογραφίες που δείχνεις δεν υπάρχει κομενο Δένδρο αλά βαθύ κλάδεμα, μερικά δένδρα που κόπηκαν είχαν πέσει απο τον αέρα, κατά την άποψή μου κάνουν καλά την δουλεία τους και ελπίζω να επαναφέρουν το προαύλιό του ΚΕΓΕ στην αρχική κατάσταση που ήταν πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή