Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Το μισό υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ και το Παλαιό ΠΑΣΟΚ ηταν εκεί!!

Οχι οτι περιμέναμε τίποτα διαφορετικό!! Αλωστε το έχουμε πεί, ότι η ελπίδα για μιά αξιοπρεπή παρουσία του Δημήτρη Αναγνωστάκη εκτός από την υποστήριξη των Συριζαίων χρειάζεται και τους παλαιοΠασόκους ψηφοφόρους!!Αυτό ακριβώς έδειξε και η χθεσινή όντως εντυπωσιακή συγκέντρωση(στο μέτρο του δυνατού) του υποψήφιου Περιφερειάρχη και η ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων!

Το Δημήτρη Αναγνωστάκη παρουσίασαν ο φίλος του και πρώην Αναπλ. Υπουργός Γ. Πανούσης, η Υπουργός κ. Ολγα Γεροβασίλη, η εκπαιδευτικός Μαρία Γιαμά κι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ κ. Γιάννης Κατσαμάκας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Βουλευτές, Δήμαρχοι και Αυτοδιοικητικά Στελέχη, Εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών και Παραγωγικών Οργανώσεων και φυσικά οι πολίτες της Χαλκίδας και της Εύβοιας.

Μεταξύ των άλλων είπε :«… Στη μεταμνημονιακή εποχή, χρειαζόμαστε ένα Σχέδιο Κοινωνικής Συνοχής, Σχέδιο για τη Χωρική, Οικονομική, Περιβαλλοντική Ανταγωνιστικότητα της Στερεάς. Ένα Σχέδιο που θα προκύψει με διαδικασίες Δημοκρατικού Προγραμματισμού, γύρω από το οποίο θα συσπειρωθούν και οι νεώτερες γενιές. Το σχέδιό μας, αποτελεί μια νέα συμφωνία των Πολιτών με την Αυτοδιοίκηση και την Πολιτική και που καθιστά την Περιφέρειά μας, Περιφέρεια Υπεροχής μέσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη των Περιφερειών».

Ανάλυσε μεταξύ άλλων και τις τέσσερις βασικές δεσμεύσεις – άξονες του Προγράμματος:
Κοινωνική Πολιτική-Απασχόληση.
Επανεκκίνηση της τοπικής Οικονομίας.
Ανάδειξη της Ταυτότητας της Στερεάς.
Νέο Μοντέλο διακυβέρνησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου