Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Με συστρατιά να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα χωριά μας και να τους δώσουμε την ποιότητα ζωής που τους αξίζει

Μια ζεστή βραδιά απήλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.
Σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά συνάμα με φίλους και υποστηρικτές μας, ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και γλεντήσαμε με χορούς και τραγούδια έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Δεν έλειψαν το φαγητό και το ποτό, τα οποία ήταν δωρεάν για όλους τους παρευρισκόμενους.


Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αιδεσιμώτατος πρεσβύτερος π. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Ευβοίας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα, μας ευχήθηκε δύναμη για τη νέα χρονιά και μας προσέφερε για τη βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας ένα βιβλίο με υμνολόγια της Εκκλησίας μας.
Επίσης, με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Γεώργιος Ψαθάς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Ματράκας , τους οποίους ευχαριστήσαμε για την βοήθεια και στήριξή τους αλλά δεχθήκαμε και τα συγχαρητήρια για την έντονη δραστηριότητα του Συλλόγου μας λόγω των πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΟΛΥΜΠΙΑ" που διοργανώνονται κάθε χρόνο με πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.


Εμείς απο το μετερίζι που υπηρετούμε τον τόπο μας, ευχόμαστε το ειλικρινές αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς να κατακλύσει τις ψυχές και άλλων ανθρώπων ώστε με συστρατιά να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα χωριά μας και να τους δώσουμε την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου