Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Υπο τον Παγώνη ο Μπάκας!! Δώσανε τα χέρια και το ανακοίνωσαν....

Οτι σας είχαμε πεί και σας είχαμε γράψει εκλεισε το deal της υποψηφιότητας του Γιάννη Μπάκα υπό τον Χρήστο Παγώνη!!
Με ανακοίνωση πρίν λίγο ανακοινώνουν και επίσημα πλέον, με φόντο το μουσείο της Αρέθουσας(γιατί αραγε...!!) την συγχώνευση του συνδυασμού (ποιού αραγε...) του Μπάκα με αυτόν του Χρ. Παγώνη!!
Με αυτό τον τρόπο ο Γιάννης Μπάκας από τα ηγετικά στελέχη περνά στο στρατόπεδο των ..αναλώσιμων.

Δείτε τι ειχαμε γράψει από τον ΝΟΕΜΒΡΗ
https://eviatoday1.blogspot.com/2018/11/blog-post_353.html

Δείτε την ανακοίνωση....

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ
ΤΩΝ ΧΡ. Δ.ΠΑΓΩΝΗ   &    ΓΙΑΝ. ΜΠΑΚΑ


Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή για το Δήμο Χαλκιδέων.

Ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών και του μέλλοντος.

Ø Επιλέγουμε την οδό του αλληλοσεβασμού, του διαλόγου, της συνεννόησης και της συναίνεσης.

Ø Αρνούμαστε την πολυδιάσπαση και τον κατακερματισμό δυνάμεων, που επιφέρουν οι εγωισμοί, οι αφορισμοί, οι περιχαρακώσεις και οι αποκλεισμοί, που λειτουργούν διχαστικά, εξυπηρετώντας τα στενά συμφέροντα ορισμένων.

Ø Επιδεικνύουμε το αίσθημα ευθύνης στο οποίο προσκαλεί η πολιτική ταυτότητα και το θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μα κυρίως οι ανάγκες και τα ζητούμενα των πολιτών.

Ø Ξεπερνάμε τις όποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος και ενεργοποιούμε τις δυνάμεις της ενότητας, της γνώσης και της εμπειρίας, του ήθους, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.

Με αποφασιστικότητα, ξεκινήσαμε έναν ειλικρινή πολιτικό διάλογο ουσίας.
Επιβεβαιώσαμε την έντιμη στάση και την αλληλοεκτίμηση των δύο πλευρών, διαπιστώσαμε συμφωνία αντιλήψεων σε σειρά ουσιωδών θεμάτων που αφορούν στα τρέχοντα προβλήματα και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας.
Και συνεχίζουμε.
Επεξεργαζόμαστε και προτείνουμε τις απαντήσεις –στο βαθμό που αναλογεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση-, διαμορφώνοντας τις απαιτούμενες δράσεις, για να κάνουμε πράξη τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες της τοπικής μας κοινωνίας έτσι ώστε, τα βήματα που έγιναν τα περασμένα χρόνια, να μετασχηματιστούν σε άλμα.

Για έναν Δήμο, αδέσμευτο και ανεξάρτητο, που μαζί με τους πολίτες, θα μάχεται δυναμικά και για τα θέματα της καθημερινότητας και για τα μεγάλα ζητήματα των αναπλάσεων και των υποδομών του τόπου μας.

Εξυπηρετούμε το συλλογικό όραμα.
Συνθέτουμε και συνενώνουμε δημιουργικές δυνάμεις στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας και επιζητούμε το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα για να πάμε το Δήμο Χαλκιδέων ακόμη πιο μπροστά.

Και αυτή η συμφωνία για τη συμπόρευσή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων τον εν ενεργεία Δήμαρχο Χρήστο Δ. Παγώνη, αποτελεί συνεχή ανοικτή πρόσκληση προς όλους όσοι πιστεύουν στην ενεργή συμμετοχή και τη συλλογική δράση, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες.

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΠΑΓΩΝΗΣ                  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΑΣ               

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου