Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: «Σύγκλιση της Εβδομάδας Υγείας του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και του σχεδίου δράσης της ΝΔ για την υγεία»

Το σχέδιο δράσης της για τον τομέα της Υγείας ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία  δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο σε ειδική εκδήλωση. 

Οι βασικοί άξονες που παρουσιάστηκαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται , πως συγκλίνουν με τις προτάσεις που παρουσίασε ήδη από την προηγούμενη  εβδομάδα το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ μέσω της «Εβδομάδας Υγείας».
Το ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ πιστό στην αρχή, πως μόνο μέσω της συνεργιών και της ευγενούς συνεργασίας μπορούν να αλλάξουν τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας υπογραμμίζει, ότι μακριά από κομματικές παρωπίδες η ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση οφείλει να προχωρά σε πρωτοβουλίες, να προωθεί τη συνεργασία, και να συμπράττει με  φορείς του κεντρικού κράτους με μοναδικό κίνητρο την εξυπηρέτηση του συλλογικού συμφέροντος.
« Η  υγεία δεν αποτελεί αγαθό για μία ελιτίστικη ομάδα, αλλά αγαθό για κάθε συνάνθρωπό μας .Ως ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα, που πιστεύει και το αποδεικνύει ότι η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στα κεντρικά ζητήματα, χαιρετίζουμε κάθε κίνηση ανεξαρτήτως κομματικού χρωματισμού,  που προσπαθεί να συμβάλει στην βελτίωσης του βιοτικού μας επιπέδου. Στα πλαίσια αυτά, θεωρούμε και ότι  το σχέδιο δράσης της Νέας Δημοκρατίας, ενός μεγάλου κοινοβουλευτικού κόμματος,  είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς στοχεύει στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας με στόχο την εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών περίθαλψης σε όλες τις δημόσιες δομές Υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Καταλήγοντας ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος επισήμανε, ότι η ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική ομάδα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι επί της ουσίας έτοιμη να συνεργαστεί με κάθε δημοκρατικό κόμμα και φορέα κεντρικής διοίκησης με μοναδική δέσμευση την προώθηση  άμεσων και αποτελεσματικών ΛΥΣΕΩΝ για το κοινό συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου