Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Β. ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ Ο παλμός της εβδομάδας....


Σε καθημερινή βάση  η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοινώνει 2 ονόματα συμπολιτών μας που τιμούν με  τη συμμετοχή τους το ανεξάρτητο κίνημα μας.
Μένοντας σταθεροί και χωρίς επικοινωνιακά τρικ συνεχίζουμε καθημερινά να ανακοινώνουμε συμπολίτες μας απ όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων. Η ομάδα μας απαρτίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους, απ όλους  τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου και όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Επιστήμονες, ιδιωτικούς υπαλλήλους, ελεύθερους επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, φοιτητές. Το κίνημα μας γιγαντώνει τη δυναμική του, υιοθετώντας το όραμα κάθε συμπολίτη μας και το συλλογικό όραμα της πόλης μας για την επόμενη μέρα του τόπου μας.
Κατά την εβδομάδα 4 Φεβρουαρίου  - 10 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκαν  τα εξής μέλη μας:
1.       ΓΡΟΝΤΗ ΜΠΕΣΗ (καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων ξένων γλωσσών και πληροφορικής στην Αθήνα, ενασχόληση με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της οικογένειας της)
2.       ΚΑΠΕΤΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ (απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογία Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων του Τεχνικού Λυκείου Χαλκίδας, μέλος του Δ.Σ. του τοπικού συλλόγου Αγίου Νικολάου «Η Αναγέννηση» , εκπαιδευτής εικαστικών
3.       ΚΑΡΑΒΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (μηχανικός περιβάλλοντος)
4.       ΚΑΡΑΜΠΙΤΣΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ (ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαλκίδας)
5.       ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, δεύτερο πτυχίο στην χειροπρακτική και ειδικότητα την αποκατάσταση, master στο Sports Managment.)
6.       ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ιδιωτικός υπάλληλος)
7.       ΚΟΥΤΣΑΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (υπάλληλος στα Ναυπηγεία, μέλος δ.σ Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Χαλκίδας)
8.       ΜΑΝΔΡΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ( ιδιωτικός υπάλληλος, αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα.)
9.       ΞΥΓΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ( φοιτητής του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Επίπλου – Ξύλου ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση)
10.    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (συνταξιούχος)
11.   ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (εργαζόμενος στα Ναυπηγεία Χαλκίδας, μέλος του δ.σ Κρητών Εύβοιας)
12.   ΦΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ (επιχειρηματίας, υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, τέως Αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης.) 
2.    Παρουσία σε εκδηλώσεις
Τόσο τα μέλη της ομάδας ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ όσο και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος του κινήματος, παρέστησαν σε σειρά εκδηλώσεων . Χρέος όλων μας είναι να στεκόμαστε στο πλευρό των συλλόγων, συνδέσμων και σωματείων του Δήμου μας και να συνδράμουμε την πλούσια δράση τους. Η αρωγή, βέβαια, δεν εκδηλώνεται μόνο με την παρουσία αλλά με ουσιαστικές πράξεις. Ο σχεδιασμός μας βρίσκει μαζί.
Στα πλαίσια αυτά  τα μέλη και ο επικεφαλής του κινήματος πραγματοποιούν καθημερινά επαφές, με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων αναδιαμορφώνοντας το Σχέδιο Δράσης του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.  Βασικές κατευθυντήριες γραμμές η ενίσχυση του πολιτισμού και του αθλητισμού.
3.    SOCIAL MEDIA
Oι επιταγές της εποχής αλλάζουν. Κάθε θεμιτό μέσο επαφής  με τους πολίτες αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων. Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ενισχύει την παρουσία του στα social media αποκτώντας το δικό του προφίλ στο instagram και δίνοντας ακόμη ένα βήμα επικοινωνίας στους συμπολίτες μας και δη στη νέα γενιά. Θα μας βρείτε στο @lysitora
4.    SITE
Σε σύντομο χρονικό διάστημα  η ομάδα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ θα αποκτήσει το δικό της ιστότοπο μέσα από τον οποίο θα δίνεται η δυνατότητα  σε κάθε συνδημότη μας να έχει πρόσβαση και καθημερινή ενημέρωση για τις δράσεις του κινήματος μας.
Το κίνημα μας πιστό στις διαφανείς διαδικασίες πορεύεται με μόνη αξία το συμφέρον των συμπολιτών μας. Κατ ουσία είμαστε ένα κίνημα από τους πολίτες για τους πολίτες. Επιλέγουμε κάθε θεμιτό τρόπο επικοινωνίας πιστεύοντας, πως τόσο στην επικοινωνία όσο και στην πράξη τα χιλιόμετρα είναι απλά ένα ποσοτικό μέγεθος. Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δεν διστάσει να ανοίξει διάλογο με τους πολίτες και το αποδεικνύει καθημερινά.

Eσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου